NIEUWS

31-03-2022

Cadeau in boekvorm voor bezoekers

Speciaal voor de Geeldersdag stelde ARK het boek ‘Welkom in De Geelders’ samen. Het boek geeft een mooi beeld van een uniek leembos vól bijzondere plant- en diersoorten en cultuurhistorie. Het geeft ook een inkijkje in de manier waarop vele (vrijwilligers)organisaties dit bos in stand houden zodat het bewaard blijft voor de toekomst.

‘Welkom in De Geelders’ bestaat uit een selectie van berichten, artikelen en kleurrijke foto’s die eerder in de ARK-nieuwsbrief over De Geelders zijn verschenen. Om het boek compleet te maken, zorgden de vrijwilligersorganisaties met een eigen tekstbijdrage voor meer inzicht in hun activiteiten, in De Geelders en soms daarbuiten.

Cadeautje!

Voor bezoekers van de Geeldersdag ligt er op 10 april bij Café ’t Groene Woud een gratis exemplaar van ‘Welkom in De Geelders’ klaar (op = op).

 


Boek Geeldersdag

ABONNEER JE NU OP ‘NIEUWSBRIEF DE GEELDERS & HET DOMMELDAL’

Op de hoogte blijven van alles wat er aan natuurontwikkeling in De Geelders gebeurt? Abonneer je dan op de maandelijkse ARK-nieuwsbrief De Geelders & het Dommeldal: stuur onder vermelding van ‘Aanmelden nieuwsbrief De Geelders & het Dommeldal’ een mail naar info@ark.eu.

Eerdere edities van de nieuwsbrief vind je hier.